Alles-in-één abonnement

 

Televisie

Een alles-in-één abonnement heeft een belangrijk voordeel. Dat is dat je zowel internet als telefoon en tv in één pakket krijgt. Dat betekent dat je bespaart op kosten voor meerdere abonnementen. Diverse aanbieders geven jou de gelegenheid om jouw ideale pakket zelf samen te stellen. Zo kun je zelf kiezen welke televisiezenders jij in jou zenderpakket wilt hebben. Verder kun je ook kiezen of je interactieve tv wilt of juist niet. Ook kun je kiezen voor uitzending gemist. Veel providers hebben tegenwoordig ook een app. Deze kun je installeren op jouw telefoon en jouw tablet. Dan kun je overal jouw favoriete tv-programma binnen handbereik. Uiteraard kun je de app ook installeren op jouw laptop of (mini)pc. Zo heb je in iedere kamer in huis televisie.

Telefonie

Voor telefonie kan je vaak kiezen voor één of twee telefoonlijnen. Dan heb je de beschikking over twee telefoonnummers. Handig voor als je onderscheid wilt maken tussen een nummer voor familie en vrienden en andere voor minder bekende mensen.

Internet

Internetsnelheid is belangrijk. Als je alleen maar online streamt dan heb je niet dezelfde snelheden nodig dan iemand die online gamet. Daarom heeft de één voldoende aan 50Mbit/s internet en wil de ander 500Mbit/s snelheid. De keuze is geheel aan jou uiteraard. Wat ook belangrijk is voor de snelheid is of deze geleverd wordt via de kabel, ADSL of glasvezel. Voor de laatste is het wel nodig dat je een glasvezel verbinding in huis hebt.

Korting

Om jou als klant binnen te halen kun je vaak rekening op leuke aanbiedingen. Bij diverse providers krijg je korting op de eerste maanden. Dit kan je al gauw meer dan € 100,- besparen. Dat is toch mooi meegenomen. Bel de klantenservice van de desbetreffende provider om te kijken wat er zoal mogelijk is voor jou. Begin door de providers met elkaar te vergelijken, met onze alles-in-één vergelijker.

Op zoek naar een nieuwe laptop bij jouw alles-in-één-abonnement? Kijk dan ook op onze Apple MacBook zoekmachine.Alles-in-één abonnement

Schuiven naar boven