Energie vergelijken

 
 

Energie vergelijken

Energie vergelijken is een goede manier om te besparen op maandelijkse kosten. Dit kan je namelijk al gauw meer dan € 200,- per jaar opleveren. Met de energievergelijker op onze website vind jij zo de goedkoopste energieleverancier. Het enige dat je hoeft te doen is een aantal gegevens in te vullen. Nadat je dit hebt gedaan verschijnen de energieleveranciers en hun prijzen in het overzicht. Van daaruit kun jij kiezen welke het beste aan jouw wensen voldoet. Overstappen doet u gemakkelijk door u aan te melden bij uw nieuwe leverancier. Dit heeft als voordeel dat u uw contract rechtsstreek heeft bij de leverancier. Hierdoor zit u niet vast aan een dubbel contract. Bij vele andere vergelijkingswebsites heeft u naast een contract bij de leverancier, ook een contract bij de hen. Dit komt omdat zij fungeren als tussenpartij. Het verdienmodel is vaak zo ingericht dat zij een deel afromen om winst te kunnen maken. Vergelijk bewust werkt niet op deze wijze. Wij fungeren als doorgeefluik. Het verdienmodel bestaat uit commissie, welke niet aan u wordt doorberekend.

Nooit te veel betalen

Omdat de prijzen voor gas en licht ieder jaar veranderen, is het verstandig om ieder jaar de prijzen opnieuw te vergelijken. Zo verzeker jij jezelf ervan dat je nooit meer betaald dan nodig is. Je kunt kiezen voor een contract met vaste of variabele energieprijzen. Ook de looptijd kun je zelf bepalen. Dit kan een contract voor bepaalde tijd zijn, maar ook voor onbepaalde tijd.

Groene energie

Tegenwoordig kun je ook met jouw keuze in energie milieubewuste keuzes maken. Zo zijn er slimme meter en slimme thermostaten. Hiermee krijg je meer inzicht in jouw verbruik. Daarnaast zijn er energieleveranciers die naast het traditionele grijze energie ook groene energie leveren. Door gebruik te maken van groene energie, belast je de natuur minder. Deze groene energie wordt opgewekt door middel van windmolens of zonnepanelen. Je kunt ook gebruik maken hybride stroom. Dat is gedeeltelijk groen en gedeeltelijk grijs. Zo kunnen ook toekomstige generaties leven in een gezonde omgeving.Energie vergelijken

Vergelijk Producten